Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

ŠKODA Superb Scout  - en ny spennende Skoda er klar for tur. 

Nye SUPERB SCOUT kommer med «RoughRoad»-pakke som standard, som inneholder beskyttelsesplater under motoren og andre sentrale deler, og øker bakkeklaringen med 15 mm. Dette får støtte av et eget «Off-Road»-modus og «Dynamic Chassis Control» som begge blir tilgjengelig som ekstrautstyr.

Motoralternativene for SCOUT-utgaven blir bare de sterkeste motorene. 2,0 TDI-motoren yter 190 hk og 400 Nm dreiemoment. Den har SCR-katalysator, AdBlue-injeksjon og dieselpartikkelfilter. Dermed oppfyller den Euro 6d-TEMP-kravene. 2,0 TSI yter 272 hk, og har et maksimalt dreiemoment på 350 Nm. Begge utgavene kommer med en syvtrinns DSG-automatgirkasse.

Som ŠKODAs andre SCOUT-modeller, har også nye SUPERB SCOUT en slående offroadfremtoning. Nye støtfangere foran og bak, og plastbeskyttere over hjulbuene, kanalene og nedre del av dørene er de tydeligste kjennemerkene.

Vi har ŠKODA SUPERB SCOUT tilgjengelig nå for prøvekjøring og levering!

Kontakt oss for informasjon, vi hjelper deg gjerne.