Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

NYE OCtavia 4x4

ŠKODA OCTAVIA er Norges mest solgte stasjonsvogn.

Gjennom tre generasjoner har nordmenn opplevd den gode plassen, kjent på den høye komforten, og tatt i bruk alle de smarte detaljene. Nå er familiefavoritten helt ny og klar for bestilling. Nå med nytt design, større plass, full av smarte løsninger og topp fremkommelighet med 4x4.

octavia-forside.png

Nye ŠKODA Octavia 4x4 med DSG automatgir er den perfekte bilen for deg som ønsker god plass, høyt utstyrsnivå, topp fremkommelighet, god annenhåndsverdi og fantastiske kjøreegenskaper.

Skoda Octavia 4x4 150 HK TDI 

fra kr 514.900,- 

Ta kontakt med oss for et godt tilbud på kjøp og leasing av ny Octavia 4x4 stasjonsvogn

Se tilbudet på nye ladbare Skoda Octavia iV

Ønsker du å prøvekjøre  eller få tilbud på Skoda OCTAVIA?

Legg igjen telefonnummer, så kontakter vi deg snarlig. 

 

bagasjerom-octavia-ny.png

octavia-interior-4.png


Hvorfor kjøpe Skoda Octavia?

Skoda Octavia har god plass til hele familien og er enda større enn tidligere. Både for- og baksetepassasjerene har god plass, og bagasjerommet er på hele 640 liter.  Kupèn er moderne og har mange nye og smarte funksjoner. Rene linjer og ambientebelysning fremhever den elegante stilen, som underbygges av den store glasskjermen og den nye girspaken. 

Skoda Octavia har i tillegg bransjeledende sikkerhet, enten du kjører i tett trafikkerte bygater eller cruiser avgårde langs landeveien. Totalt har Octavia 9 kollisjonsputer, og selvsagt 5 av 5 stjerner i Euro NCAP-testen. 

Octavia byr på enestående komfort og en rekke sikkerhet og komfort systemer som gjør kjøreopplevelsen enda bedre. Travel Assist forenkler kjøringen og baksetet har egen justering av klimaannlegget samt varme i setet. Alt ligger med andre ord tilrette for en komfortabel tur. Har du lyst til å prøve Octavia selv? Velkommen innom oss.

 

* Avbildet modell kan ha ekstrautstyr. Drivstofforbruk fra 5,0l/100km, CO2-utslipp fra 131 g/km.