Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

NYE ŠKODA ENYAQ IV ER HER

Nå er årets store bilnyhet på plass og klar til prøvekjøring.

Rekkevidde på inntil 528* km (WLTP), bagasjerom på hele 585 liter, og tilbys med 4x4 firehjulstrekk, tilhengerfeste, takstativ og mange smarte løsninger – i kjent ŠKODA stil.

Nye ŠKODA ENYAQ iV
fra kr 350.920* 

 

Vil du ha tilbud, prøvekjøre eller vite meR om ENYAQ?

Fyll ut feltene under, så kontakter vi deg for en uforpliktende samtale. 

 

Utstyrsversjoner Pris fra kr Rekkevidde
ENYAQ iV 50 350.920* 52 kWt batteri
inntil 340 km1
ENYAQ iV 60 389.920* 58 kWt batteri
inntil 409 km1
ENYAQ iV 80 457.920* 77 kWt batteri
inntil 528 km1
ENYAQ iV 80X 4x4 486.920* 77 kWt batteri
inntil 460 km1
Sportline    
ENYAQ iV 80 491.920* 77 kWt batteri
inntil 527 km1
ENYAQ iV 80x 4x4 520.920* 77 kWt batteri
inntil 460 km1

ENYAQ er vår første. 

elektriske SUV 

Skoda ENYAQ leveres med forskjellige batteripakker og motoralternativ. Det er ingen hemmelighet at elbiler gir en smidig kjøreopplevelse, men Skoda ENYAQ er ikke bare morsom å kjøre. Den er også stilig å se på, har plass til hele familien, enten det er på handletur eller ferie.  I ENYAQ stemmer detaljene, og interiøret byr på en ny og eksklusiv opplevelse. ENYAQ kan skreddersys med utstyrspakker, felger og farger som passer din stil.  Velkommen innom oss for prøvekjøring. 

ENYAQ iV 2-3.png

Dynamisk og sportslig

ENYAQ Sportline

Enyaq Sportline understreker den dynamiske og sportslige profilen med senkelt understell, 21" felger og sorte detaljer som setter særpreg. både innvendig og utvendig.

Skoda Enyaq iV Sportline har robuste sideskjørt lakert i bilens farge, en integrert difusor i den bakre støtfangeren og LED-Matrix lys som standard. I tillegg løftes interiøret for å understreke potensialet i Enyaq Sportline. Setene har integrerte hodestøtter, multifunksjonsratt med 3 eiker, Sportline design selection interør med sort taktrekk, seter i alcantara og sort med grå kontrast sømmer. I tillegg har interiøret flere detaljer i carbon design. 

ENYAQ iV SPORTLINE 1-1.png

Velg interiør  

Inspirert av din Iivsstil 

ŠKODA ENYAQ iV leveres i flere designvarianter og våre interiørdesignere har brukt mye tid på samtlige detaljer slik at du skal føle deg mest mulig komfortabel under reisen. Spesifikke designelementer for hver enkelt modell finner du i hele interiøret: seter, dashbord, armlener, midtkonsoll, dørtrekk, interiørlister, belysning og gulvmatter er alle unike.

mb-skoda_enyaq_interior_ecosuite.png

ECOSUITE - ecoSuite Design Selection tilfredsstiller selv de høyeste krav til komfort, såvel som miljøvennlige løsninger. Interiøret er trukket i et mykt cognac brun farget skinn med kontrastdetaljer i fargen stone-beige.

mb-skoda_enyaq_interior_suite.png

SUITE - Nyt et snev av luksus med Suite Design Selection. Interiøret er sydd i eksklusive materialer med mykt sort skinn for høyest mulig komfort og med kantsøm i fargen cognac brun.

mb-skoda_enyaq_interior_lounge.png

LOUNGE - Det forseggjorte Lounge Design Selection interiøret med materialer av høy kvalitet møter et estetisk, moderne utseende med fokus på de eksklusive detaljene. Interiøret kombinerer skinn og mikrofiber.

mb-skoda_enyaq_interior_lodge.png

LODGE - Lodge Design Selection kombinerer myke materialer og lyse farger som gjør kupéen innbydende og skaper en hyggelig atmosfære for hele familien.

mb-skoda_enyaq_interior_loft.png

LOFT - Loft Design Selection har et moderne og innbydende interiør. Den elegante og tidløse kombinasjonen av grått og svart vekker en harmonisk følelse. Familier med barn vil sette pris på holdbarheten til materialet som i tillegg er lett å holde rent.

* Prisene gjelder for de fire variantene, inkl. frakt og levering forhandler. Elbilen ŠKODA ENYAQ iV er kun typegodkjent for utgavene iV 60 og iV 80 per 10.11.2020, derfor kan opplysninger og tekniske verdier ved bilen endres når typegodkjennelse foreligger. Oppgitt inntil-rekkevidde er basert på fabrikkdata.