Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

NYHET SKODA KAMIQ

– En smart kombinasjon av SUV og praktisk bybil.

NYHET - ŠKODA KAMIQ

ŠKODA KAMIQ er en crossover, den har SUV-ens beste egenskaper i en kompakt utførelse og egner seg like godt i byen som på hytteveien. Den høye sittestillingen i KAMIQ gir god oversikt og enkel  inn- og utstigning. KAMIQ utstråler kraft og sikkerhet og er utstyrt med hele 9 kollisjonsputer, inkludert knekollisjonspute og en rekke avanserte førerassistentsystemer.  KAMIQ kan leveres med DSG automatgi,  og gir i kjent Skoda tradisjon mye bil for pengene.  

ŠKODA KAMIQ kan nå bestilles og prøvekjøres. Kontakt oss for tilbud. 

ŠKODA KAMIQ fra kr 309.900,-

 

Moderne lysteknologi

ŠKODA KAMIQ leveres med elegante, delte full LED-frontlykter med fler funksjoner. Den øverste delen består av fire "diamanter" som både rommer kjørelysene og de iøynefallende animerte blinklysene. Nederst finner vi nær og fjernlys. Lyssignaturen på Skoda KAMIQ er derfor lett å oppdage ute på veien. 

Tilkoblingsmuligheter

SKODA KAMIQ har mange tilkomblingsmuligheter som gjør hverdagen enklere. Med innebyttet e-SIM-kort og SmartLink+ er bilen alltid tilkoblet og klar. Med avansert infotainment system og mulighet for det suverene Amundsen-systemet på hele 9.2" og Virtual Cockpit med 3D navigasjon. KAMIQ kan også leveres med Wi-Fi hotspot og Skoda sitt eget lydanlegg på hele 405 watt.  Ønsker du å bruke AppleCarplay eller Android Auto til å speile og integrere din mobiltelefon, er selvsagt KAMIQ også klar for det. 

ŠKODA CONNECT

Den nye generasjonen nettbaserte SKODA connect-tjenester omfatter blant annet navigasjon og informasjonstjenester. mulighet for fjernstyring av enkelte bilfunksjoner som parkeringsvarmer, via mobiltelefonen. Du vil også få opp posisjonsdata, kjøredata og endel andre funksjoner, som lås bilen og se status på lys. 

SKODA KAMIQ - smetter inn på den lille parkeringsplassen, men det går ikke på bekostning av passasjerplass eller bagasje.