Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Nye Škoda KODIAQ

– som skapt for en hver tur, kort eller lang og tar deg videre der veien stopper.

Plasskjempen ŠKODA KODIAQ er nå oppgradert, de skarpe linjene kombinert med dynamiske kurver, gir nye KODIAQ et enda mer robust utrykk.  

Nye ŠKODA KODIAQ  2022 modell
Fra kr 548.900,- 

 

Nye KODIAQ - 2022 modell

► Kan leveres med inntill 7 seter
► Leveres med kombinasjon 4x4 og DSG Automat
► Kan leveres som Sportline, RS og L&K utgave
► Spør oss om leasing fra kr 0,- kontant. 

 

Kodiaq-1.png

KODIAQ 4x4
En stor SUV

Utforskningen starter hjemme. Eller rettere sagt i din oppkjørsel. Den robuste og romslige ŠKODA KODIAQ er perfekt tilpasset deg og din familie.

ŠKODAs moderne design kommer absolutt til uttrykk i KODIAQ. Markante linjer og presise detaljer føres sammen i en kraftig grill og høye, vinklede hjulbuer. Også innvendig overbeviser bilen med innovativt design og gir en følelse av sikkerhet og solid kvalitet.

I tillegg til nytenkende LED Matrix lys, en rekke nye hjelpesystemer, Ergo-forseter og 4x4 firehjulstrekk er KODIAQ en perfekt partner for dine eventyr. KODIAQ kan også leveres som syv-seter - perfekt for større familier

Nye KODIAQ er mer avansert enn noen gang.

Hovedlyktene er ikke bare visuelt attraktive, men også teknisk avanserte. LED og state-of-the-art Matrix-teknologi er standard. Dette gir gode ytelser og høy energieffektivitet. Hovedlyktene kompletteres av mindre tåkelys, også med LED-teknologi. I tillegg har den ny takkantspoiler i sort høyglans utførelse understreker bilens særegne utseende og forbedrer aerodynamikken. Den robuste bakre støtfangeren med et offroadinspirert design understreker at KODIAQ er en fullverdig SUV. Med høyere bakkeklaring er KODIAQ en bil som alltid tar seg frem - uansett underlag

Škoda KODIAQ  

Plassmesteren

Med 5-seters interør har du 720 liter tilgjengelig bagasjeplass. Feller du ned baksetet utøkes arealet til hele 2.065 liter. Baksetet felles enkelt ned med en utløserknapp. 7-seters interør tilbyr flere konfigurasjoner fra 270 liter til hele 2.005 liter med andre og
tredje seterad felt ned.

Vil du ha tilbud, prøvekjøre eller vite meR om KODIAQ?

Fyll ut feltene under, så kontakter vi deg for en uforpliktende samtale. 

 

Kodiaq-2.png

Škoda KODIAQ SportLine  

Kjøreglede

Den dynamiske og følelsesmessige delen av KODIAQ er best understreket av SPORTLINE-versjonen. KODIAQ SportLine tilbyr en estetisk opplevelse i kombinasjon med ren kjøreglede, noe som gjør hverdagen enda mer spesiell. Utstyrt med sportslige
detaljer som blant annet 20” aluminiumsfelger, sort innvendig taktrekk, sportsratt i perforert skinn og sportsstoler foran gir SPORTLINE ren kjøreglede og adrenalin.

 

 

Kodiaq-rs.pngŠkoda KODIAQ RS

Turboladet liv 
Familie betyr ansvar. Nå kan du oppfylle den med ŠKODA KODIAQ RS - en bil som
forvandler alle gjøremål til en særdeles dynamisk kjøreopplevelse. Til tross for en 2.0 TSI turboladet motor på hele 240 hk er KODIAQ RS en fornuftig og trygg SUV med 4x4 firehjukstrekk og plass til hele familien. 20" aluminiumsfelger og en rekke RS-detaljer som blant annet Dynamic Chassis Control, sportsstoler og sportsratt i skinn skiller modellen fra en standard KODIAQ.

3170_skoda_ham_vk_kodiaq_detalj_1_900x350.jpg

Velkommen innom til prøvekjøring.