Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Service og reparasjon av bil hos Gromstad Motor Stoa

Hos Gromstad Motor Stoa tilbyr vi en rekke tjenester innen service og reparasjon av ŠKODA, som original service, EU kontroll, dekkskifte og reparering av steinsprutskade på frontrute eller bilglass. I tillegg tilbyr vi reparasjon av skade, lakk og karosseri. Vi tilbyr også småskadereparasjoner med Smart Repair og Bulkfix, som betyr at våre eksperter reparer småskader på bilen din raskt og presist, til en gunstig pris.

Hos oss finner du svært dyktige fagfolk, som er spesialister på ŠKODA. Vi har 25 års erfaring som merkevareforhandler, noe som gir deg både trygghet og kvalitet. Gromstad Motor Stoa er ISO-sertifisert og driver med kontinuerlig kvalitetsforbedringsarbeid, der våre ansatte jobber mot et felles mål. Alle kundene våre skal trives hos oss og være fornøyde med den service vi yter.

Kjernen i ŠKODA-filosofien er å tilby mye bil for pengene, og vi ønsker å gi deg den samme opplevelsen når du har bilen til service. Derfor leverer vi alltid høy kvalitet til en fornuftig pris. Jevnlig service og vedlikehold er viktig for at din ŠKODA skal være sikker å kjøre og holde seg best mulig i verdi. Bruker du et autorisert ŠKODA-verksted kan du føle deg trygg, også hvis det er større skader som må utbedres. Når du leverer din ŠKODA hos oss tar vi alltid vare på bilens historikk og fabrikkgarantien blir ivaretatt. I tillegg får du automatisk 24 timers mobilitetsgaranti hvis du følger ŠKODA sitt anbefalte service- og vedlikeholdsprogram. Dette gir deg trygghet hele veien, hele døgnet!