Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Om oss

Gromstad Motor Stoa har alt du trenger til din Škoda

Gromstad Motor Stoa tilbyr salg av nye Škoda-modeller, og har til enhver tid et bredt utvalg av brukte biler. Vi selger også en rekke originalt tilbehør, dekk og felg, samt at vi har et dekkhotell der vi lagrer dekkene dine optimalt til neste sesong. I tillegg har vi et eget bilverksted der vi utfører mange tjenester innen service og reparasjon, for eksempel EU-kontroll og steinsprutskade på frontruta. For deg som ikke vil kjøpe egen bil har vi gode muligheter for på leasing av firmabil, privatleasing og bilutleie. Gromstad Motor Stoa tilbyr også gode bilforsikringer, finansiering, billån og serviceavtaler.

Våre ansatte er spesialister på Škoda og her finner du høyt utdannede bilmekanikere. Et av våre største fokusområder er at kundene våre skal trives hos Gromstad Motor Stoa og dermed få et langt og godt kundeforhold. Derfor jobber vi hver eneste dag for å ha fornøyde kunder. Vi satser mye på utdannelse av vår ansatte slik at vi kan gi deg som kunde den beste kvaliteten og kundeopplevelsen hver eneste gang.

Gromstad Motor Stoa ble etablert i 1992, og få år senere flyttet vi inn i et helt nytt bilanlegg i Stoaveien 39 på Stoa utenfor Arendal. Bilanlegget vårt er modernisert flere ganger, senest med utvidelse av egen Škoda-avdeling i 2014, og fremstår i dag som et svært moderne bilanlegg. Vi er en av Aust Agders største bilforhandlere med 24 ansatte, og omsetter for rundt 170 millioner i året. Gromstad Motor Stoa er en del av Gromstad Gruppen, som også består av Gromstad Auto og Gromstad Bil & Båt.

Velkommen til oss hos Gromstad Motor Stoa!